Politika privatnosti i uvjeti korištenja osobnih podataka 

U našem poslovanju prikupljamo i obrađujemo osobne podatke kupaca i svih zainteresiranih u cilju pružanja što kvalitetnije usluge i prodaje proizvoda. Pritom poštujemo sve relevantne zakone i uredbe. Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od Vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Molimo da detaljno proučite ovaj dokument kako bi saznali na koji način upravljamo Vašim osobnim podacima.

Možete posjetiti našu web lokaciju bez otkrivanja osobnih podataka. Takve podatke ne prikupljamo o Vama sve dok nam ih sami ne pružite prilikom dostupnih obrazaca (kontakt obrazac, prijava na newsletter, rezervacija proizvoda, izrada po mjeri ili kupnja Sound Boxa) i time date privolu za korištenje istih. Ova politika privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka (ime, email, broj telefona) koji se prikupljaju kada zainteresirana strana ispunjava formular i šalje upit Sound Boxu vezano za kupnju Sound Box proizvoda u ponudi, kada se javlja kako bi joj bila pružena pomoć ili dodatne informacije te kada se upisuje na listu primatelja e-mail obavijesti o novoj ponudi i zanimljivostima na našoj web lokaciji. Svi osobni podaci koriste se isključivo za svrhe koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu mogu dodati osobe starije od 18 godina, a za maloljetnike to može učiniti njihov roditelj ili skrbnik. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka. Vaše podatke nećemo dati na uvid trećoj strani osim kada je to potrebno za izvršenje svrhe za koju su isti prikupljeni (npr. obrada narudžbe, računovodstvo, naplata).

Trebali biste imati na umu da se neosobne informacije i podaci mogu automatski prikupljati preko naših poslužitelja ili korištenjem "kolačića". Primjeri anonimnih informacija o Vašem korištenju stranice: najposjećenije i najgledanije stranice, broj ispunjenih obrazaca, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koje su Vas dovele na stranicu, Vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića.  

Korisnik u svakom trenutku ima pravo na:

- pristup svojim osobnim podacima i uvid u njih

- pravo na informacije o obradi podataka

- pravo na povlačenje privole

- pravo na brisanje osobnih podataka

- pravo na izmjenu i nadopunu osobnih podataka

- pravo na podnošenje prigovora

Ukoliko želite ostvariti neko od ovih prava ili želite dodatna pojašnjenja kontaktirajte nas putem maila: custom.soundbox@gmail.com

Ulaskom na ovu web stranicu dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

Kako bi zaštitili Vaše osobne podatke poduzimamo sve preventivne mjere kako ne bi došlo do povrede Vaše privatnosti. Pokušavamo broj zaposlenika kojima se otkrivaju Vaši osobni podaci svesti na minimum.

U slučaju promjena politike privatnosti izmjene će biti navedene na ovoj web stranici.

“Zadovoljstvo naših kupaca na prvom je mjestu"

Vaš Sound Box team

PRATITE NAS

Politika privatnosti